ONS TEAM

MEET THE TEAM

HANNA MARÏEN

Zaakvoerster- Head Coach


Even voorstellen: ik ben Hanna Mariën. Als voormalig topatlete vormde ik samen met Elfje Willemsen de Belgian Bullets, het nationale bobsleeteam dat in 2014 nog actief was op de Winterspelen. Als sprintster maakte ik voordien ook deel uit van de Belgische 4x100-meterploeg die zilver behaalde op de Olympische Spelen in Peking.

Sinds kort hebben we dat zilver mogen inruilen voor Olympisch goud na een positieve dopingtest van het Russische team.

Mijn topsportbestaan ligt ondertussen achter mij. Nu wil ik mijn expertise en gedrevenheid doorgeven aan andere beginnende en geoefende sporters.

Sport blijft mijn grootste passie. Die probeer ik door te geven aan anderen om gezonder en actiever door het leven te gaan. En laat passie nu juist de drijfveer zijn van elke succesvolle start.CHRISTOPH STRIJBOS

Zaakvoerder- Head Coach


Sporten en bewegen neemt al sinds mijn middelbare opleiding een groot deel van mijn leven in beslag.


Jarenlang was ik zelf klant in verschillende fitnesscentra en na mijn bacheloropleiding Lichamelijke Opvoeding


ging ik aan de slag in deze sector. Tijdens mijn bacheloropleiding ben ik in contact gekomen met het Functional Training Netwerk.


Hun aanpak sprak mij onmiddellijk aan.Binnen het Functional Training Netwerk krijg je persoonlijk advies, iets wat ik miste binnen de alledaagse fitnesswereld.


Je hebt je eigen doelen, interesses,  vragen en eventuele klachten. Net dat maakt je uniek!


Bij Functional Training wordt het programma op jouw maat opgesteld.


Mijn doel is om op een veilige, gedifferentieerde en leuke manier je welzijn te verhogen.


JIM SERRIEN


PERSONAL TRAINER


 

KATRIEN SAS


PERSONAL TRAINER


 

DENNIS GYBELS


PERSONAL TRAINER & LESGEVER BOXING PHYSICS


 

SANNE MOUHA


Erkend diëtiste (gezien bij 'Over Eten')Al heel mijn leven ben ik gepassioneerd door eten, gewoon omdat het lekker en gezellig is.


In die lijn ben ik in 2009 afgestudeerd als diëtiste en mocht in onmiddellijk aan de slag als klinisch diëtiste in UZ Leuven. Hier werk ik nu op de afdeling oncologie, waar ik supergraag allerlei voedingsoplossingen op maat help te zoeken.Ik heb reeds met twee collega's het succesvolle kookboek "Mama (di)eet geschreven. Dit boek staat boordevol tips en helpt drukke mama's (en papa's) om gezondere keuzes te maken, die worden gesmaakt door heel het gezin.In 2018 komt mijn nieuwste kookboek 'Gezond koken voor één' uit, met praktische tips en lekkere recepten voor één persoon. Zoek je inspiratie voor éénpersoonsgerechten of weet je als single kok niet waar te beginnen? Wil je graag gezond eten en misschien wat vermogen? Dan is dit kookboek echt iets voor jou!Het is mijn doel om je te motiveren en inspireren. Samen zoeken we naar een eetpatroon dat bij je past, haalbaar is en toch het gewenste resultaat heeft. Gedaan met het jojo-effect, gedaan met stikt onhoudbare diëten.Je kan bij mij terecht als je wil vermageren, gezond wil bijkomen, maag-of darmklachten hebt of als je gewoon gezonder wilt leven.Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 04 94 92 45 92.


CONTACTGEGEVENS


De Robianostraat 74


2150 Borsbeek


 


Hanna:  04 97 53 58 41

Christoph: 04 96 74 89 14

Copyright @ Functional Training 2150

Alle rechten voorbehouden.